ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ HORECA 2013



Γευσιγνωσία κατεψυγμένων αλιευμάτων  δια χειρός του επώνυμου chef  κου Κώστα Βασάλου θα γίνεται καθ΄ολη  τη διάρκεια της  κλαδικής έκθεσης  HORECA 2013 στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΟΠΕ στα πλαίσια του Μέτρου 3.4- Προώθηση Κατεψυγμένων Αλιευμάτων.

Στο περίπτερο του ΟΠΕ παρών θα είναι ο ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ. και επιχειρήσεις μέλη του .

Η διεθνής έκθεσης Horeca πραγματοποιείται από τις 8 – 11 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό  κέντρο Metropolitan Expo -Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Stand  ΟΠΕ αριθμ. C22 - HALL 4

 
Πόσο ενημερωμένοι είστε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων τροφίμων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα καταλαμβάνουν όλο και πιο σημαντική θέση στο καλάθι αγορών του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.
Δείτε περισσότερα

ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ.  

Πειραιώς 226,  177 78  Αθήνα

Τηλ. 210 3423287
Fax. 210 3452098

pasekt@ath.forthnet.gr
Βρείτε μας στο facebook
WebEdit CMS