«Ολοκληρωμένο Σχέδιο Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων»



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της προώθησης των κατεψυγμένων αλιευμάτων (Μέτρο 3.4-ΕΠΑΛ 2007-2013) από το περίπτερο της Enterprise Greece sa στη διεθνή έκθεση τροφίμων "SIAL 2014" (19-23/10/2014) στο Παρίσι, με την συμμετοχή του ΠΑΣΕΚΤ και επιχειρησεων μελών του.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, ο ΠΑΣΕΚΤ ενημέρωσε το πλήθος των επισκεπτών για τον ελληνικό κλάδο και την υψηλή ποιότητα των παραγομένων προϊόντων.

Στα πλαίσια της γευσιγνωσίας, ο διακεκριμένος chef κ. Κώστας Βασάλος ετοίμασε ζωντανά πλούσιες συνταγές βασισμένες στην ελληνική γαστρονομία οι οποίες ενθουσίασαν τους επισκέπτες.

Το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι των Γαλλικών Δημοσίων Υπηρεσιών , των Ελληνικών Υπηρεσιών που εδρεύουν στη χώρα καθώς και δημοσιογράφοι

Η SIAL 2014  έκλεισε τις πύλες της την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου

 
Πόσο ενημερωμένοι είστε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων τροφίμων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα καταλαμβάνουν όλο και πιο σημαντική θέση στο καλάθι αγορών του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή.
Δείτε περισσότερα

ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Τ.  

Πειραιώς 226,  177 78  Αθήνα

Τηλ. 210 3423287
Fax. 210 3452098

pasekt@ath.forthnet.gr
Βρείτε μας στο facebook
WebEdit CMS